Team

 

Team

Op de Kameleon werken enthousiaste en bevlogen leerkrachten, stagiaires en onderwijsondersteuners. In het prachtige schoolgebouw staan we klaar voor de kinderen en goed onderwijs. We stellen ons graag voor...

Directie


DSC01192     José Martens

Welkom! Mijn naam is José Martens en ik ben vanaf 1 augustus 2009 de directeur van de Kameleon. Daarvoor was ik directeur van de Harlekijn in Cuijk. Beide scholen vallen onder de Stichting Openbaar Onderwijs Invitare. Invitare wil graag ‘uitnodigend’ zijn naar ouders en kinderen en op de Kameleon heerst zeker een ‘uitnodigende’ sfeer. De betrokkenheid van kinderen, ouders en leerkrachten is hoog, we gaan op een mooie manier met elkaar om en het onderwijs bruist. Fijn om hier te mogen werken. Mijn werkplek is bij de zij ingang, maar ik ben ook regelmatig elders in de school te vinden. Tot ziens!

Leerkrachten


DSC01206   Marjon Bouw – groep 1-2

Hallo, ik ben Marjon en sinds het allereerste begin werkzaam op de Kameleon. Samen met Arthur begon ik in augustus 1999 op een gloednieuwe school met 32 kinderen. Het was een byzondere en knusse tijd, waarin heel hard gewerkt werd met veel hulp van ouders. Inmiddels is de school enorm gegroeid, maar de sfeer, gezelligheid en vooral de leuke kinderen en behulpzame ouders zijn er nog altijd. Inmiddels ben ik zelf moeder geworden van 3 kinderen en zit dus dagelijks “tussen” de kinderen. Het verveelt nog steeds niet; kinderen zorgen elke dag opnieuw voor bruisende inspiratie. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met fotograferen, schilderen, lekker in de buitenlucht zijn of lezen.


DSC01188   Koen Elbers – groep 7

Hoi allemaal! Mijn naam is Koen Elbers en ik ben sinds het schooljaar 2016-2017 de nieuwe leerkracht van groep 7. Samen met mijn vriendin Loes woon ik in Nijmegen. In mijn vrije tijd breng ik veel tijd door met vrienden, familie en met Loes natuurlijk! Ik ben gek op voetbal, maar andere sporten vind ik ook heel leuk! Op school en in de klas vind ik respect erg belangrijk. Als je respect geeft aan anderen, zul je dat ook terug krijgen en zal er een fijn klimaat in de klas ontstaan. Ik ben elke dag op de Kameleon te vinden, dus als je iets van me wilt weten mag je altijd even binnen wandelen. Tot snel een keer! Groetjes, Koen


DSC01195   Niek Graat – groep 6

Hallo, ik ben Niek Graat en werk sinds 2001 met veel plezier op de Kameleon. Een leeftijdsgroep waarin kinderen met veel enthousiasme allerlei nieuwe dingen leren. Op de Kameleon mag iedereen zichzelf zijn en er is naast het cognitieve aspect ook veel aandacht voor het sociaal-emotionele en het creatieve. Als je je als kind veilig en op je gemak voelt, is dat een goede basis om te leren. Ook hebben we een prettig en gezellig team, dat jong van geest is en aandacht voor elkaar heeft. In mijn vrije tijd lees ik graag, speel toneel en zing bij een pop-koor. Ook ben ik bezig met het schrijven van een kinderboek, voor kinderen vanaf tien jaar.

DSC01207Leonore vd Heuvel – groep 1-2                                                      
Hallo allemaal! Ik ben Leonore van den Heuvel en op woensdag, donderdag en vrijdag werk ik met veel plezier in groep 1/2. Op maandag en dinsdag is juf Anja in onze groep. Samen genieten wij van  hele leuke kinderen. We werken hard, maar vinden het heel belangrijk dat we het erg fijn hebben met elkaar in de klas. We helpen elkaar, we lezen veel voor, we lachen en we genieten van de leuke dingen die we samen doen! Ik hoop dat alle kinderen met veel plezier naar school komen en dat ze ook weer heel blij en enthousiast naar huis gaan!Wanneer ik niet op De Kameleon ben, geniet ik samen met mijn man Arnoud van onze kinderen; Abel, Lola, Coco en Moze. Ik houd van tuinieren, bezig zijn in en met ons huis, winkelen, vakanties, fietsen, creatief bezig zijn en vooral van leuke dingen doen met mijn gezin! Tot ziens op De Kameleon, groeten van Leonore

DSC01202   Eri van Leuken – groep 5
Even voorstellen………mijn naam is Eri van Leuken. Sinds 2000 ben ik werkzaam op de Kameleon. Hiervoor heb ik 8 jaar op een school in Helmond gewerkt en daarna bijna 9 jaar in Deurne. En nu alweer zoveel jaar op de Kameleon. Met alle lieve kinderen en fijne collega’s is het prima werken hier. In mijn vrije tijd speel ik graag toneel. Op de Kameleon ben ik ook vaak op het toneel te zien. Ik werk in groep 5.

   Suzan Ploegmakers – groep 1-2
Mijn naam is Suzan Ploegmakers. Dit jaar ben ik op de Kameleon gestart als leerkracht van groep 1-2. Daarvoor werkte ik op ’t Startblok in Cuijk.

DSC01191   Martine Moors – groep 3
Hallo, ik ben Martine en ben juf van groep 3. Ik woon in Grave, waar ik het erg naar mijn zin heb. Ik woon samen met  Joost en met onze schatjes Britt en Finn. Met veel enthousiasme werk ik, sinds 2006, op de Kameleon. Samen met mijn collega’s zorgen we een fijne leeromgeving voor de kinderen van onze school. Ik vind het heerlijk om voor de klas te staan en geniet van elk moment. Ik vind het erg leuk om voor te lezen en om lekker met de kinderen te kletsen in de kring. Ik ga elke dag met plezier naar de Kameleon, een plek waar iedereen zich thuis voelt! Veel liefs van Martine

DSC01187   Mari Papeleu – groep 4
Hallo, ik ben Mari en ben de meester van groep 4. Sinds enige jaren alweer werkzaam op de Kameleon. Hoewel mijn leeftijd anders doet vermoeden, is dit de eerste school waar ik voor de klas sta, vanaf 2002, met veel plezier. Voor mijn start op de Kameleon heb ik jaren in verschillende functies in het bedrijfsleven gewerkt. Na mijn opleiding tot yogadocent heb ik gekozen om deze overstap te maken. Verder ben ik getrouwd met Loes en samen hebben wij twee schatten van kinderen. Hierop heeft Mill dus niet het alleenrecht. Maar zij zijn inmiddels de basisschool ontgroeid en doen nu op het voortgezet hun best…. Verder loop ik graag hard, bind ik van tijd tot tijd mijn skeelers om en vermaak ik mij prima als ik aan het klussen of tuinieren ben……. Groetjes Mari

         Anouk Oomen – groep 6

Hallo allemaal, ik ben Anouk Oomen en ik ben dit jaar gestart op de Kameleon.

   DSC01209  Brigitte School – groep 8
Ik ben Brigitte, en jaren geleden verhuisd van de Betuwe naar het Brabantse land. Ik ben getrouwd met Geerd en wij hebben twee gezellige meiden. Met veel plezier ga ik iedere keer weer naar school! Wat is het heerlijk om met onze enthousiaste leerlingen te mogen werken! Ik zie de Kameleon als een warm nest voor de kinderen en alle medewerkers. De school biedt de kinderen een prima basis om zichzelf op persoonlijk-, sociaal- én cognitief vlak te ontplooien en het unieke van ieder individu naar boven te laten komen. Een plek waar je je thuis voelt en waar iedereen gewaardeerd wordt om wie hij is! Ik werk één dag in groep 8 en 2 ochtenden werk ik met groepjes kinderen. Wil je nog meer van mij weten? Loop gerust even binnen! Groeten van Brigitte.

DSC01205   Janne Smeets – groep 3
Hallo allemaal, mijn naam is Janne Smeets en ik werk sinds 2003 met veel plezier op de Kameleon. Samen met Martine werk ik in groep 3. Het mooie aan de Kameleon vind ik de warme, gezellige en humorvolle sfeer met daarbij fijne collega’s en natuurlijk lieve kinderen.Ik woon al bijna mijn hele leven in het kleine dorpje Odiliapeel. Sinds 2006 woon ik daar samen met Perry. Samen hebben wij 4 zoons Loek, Deen, Wout en Diek. In mijn vrije tijd lees ik graag een boek, speel ik met mijn jongens, ga ik graag uit eten, of leuke dingen ondernemen met familie en vrienden.Groetjes en tot op school Janne

 DSC01194   Anja Whien – groep 1-2

Hallo! Mijn naam is Anja Whien en ik werk vanaf augustus 2008 op de Kameleon. Op maandag en dinsdag werk ik in groep 1/2 samen met Leonore. De rest van de week ben ik thuis druk in de weer. Ik ben getrouwd met Jos en samen hebben we 4 kinderen: Max, Renske, Eva en Sil. Ik hou van lezen, fietsen en wandelen. Verder loop ik een paar keer in de week hard en doe ik aan yoga. Ik heb het super naar mijn zin op de Kameleon: een school met lieve kinderen, betrokken ouders en fijne collega’s! Groeten van Anja.

DSC01184   Marjo van Kempen – IB
Dag allemaal, ik ben Marjo van Kempen en vanaf 2010 de intern begeleider van de Kameleon én van Hartenaas in Grave. Ik coördineer de zorg voor de leerlingen. Hierbij voer ik gesprekken met de leerkrachten over de voortgang van de ontwikkeling van de individuele kinderen, werk ik met kinderen en ondersteun ik de leerkrachten in de groepen. Ik kom graag naar de Kameleon.

Conciërge

   Henk v/d Elzen
Hallo, ik ben Henk v.d. Elzen werkzaam als conciërge op deze school.Ik werk hier met heel veel plezier en voel me zeer betrokken bij deze school.We hebben een gezellig en leuk team.Mijn werkzaamheden bestaan uit allerlei klussen soms teveel om op te noemen maar dit maakt het wel leuk en uitdagend.

 ICT

DSC01215   Marco van Oort.
Hoi, ik ben Marco van Oort en ben I-coach van onze stichting Invitare. Dat betekent dat ik ervoor zorg dat op al onze scholen de computernetwerken goed draaien en ik ben vraagbaak voor alle leerkrachten. Meestal ben ik op donderdagochtend op de Kameleon.

Administratie

DSC01216   Marianne Roelofs

Hallo, ik ben Marianne en als administratief medewerkster verbonden aan Stichting Invitare openbaar onderwijs. Ik ondersteun de directeuren van alle scholen van Stichting Invitare. Mijn werkzaamheden doe ik met heel veel plezier. Op woensdag ben ik op de Kameleon. Samen met Arnold woon ik in Cuijk en wij hebben drie dochters die inmiddels al zelfstandig wonen.

 

 

 

 

Onderdeel van Stichting Invitare, Openbaar Onderwijs

Ontwerp & Realisatie door OMJS Multimedia